Categoria: Institucions sanitàries

Salut s’ha compromès a promoure millores en els circuits assistencials d’Amadip Esment

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La consellera de Salut, Patricia Gómez, va visitar les instal·lacions d’Amadip Esment, entitat que, amb més de 50 anys de trajectòria, atén més de 1.000 persones amb discapacitat intel·lectual a les quals ofereix tot un ventall de serveis per millorar la seva qualitat de vida i facilitar que gaudeixin de les mateixes oportunitats que tots els ciutadans.

En el recorregut per les instal·lacions, la consellera va estar acompayada per Montse Fuster, presidenta d’Amadip Esment; Enric Benito, membre del comitè executiu de l’entitat; Fernando Rey, gerent, i Juan Carlos Llorente, director assistencial.

Gómez va conéixer de primera mà l’activitat de l’entitat i les necessitats dels seus usuaris en matèria de salut. En aquest sentit, es va comprometer a promoure millores en els circuits assistencials per atendre les persones amb discapacitat intel·lectual associada a un problema de salut mental i a cercar vies de col·laboració amb Amadip Esment per impulsar una formació especialitzada dirigida als professionals de salut mental per atendre persones amb discapacitat.

[Font: Conselleria de Salut. 14/02/2019]

[Foto: Conselleria de Salut]