Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària Notícies de gestió sanitària Institucions sanitàries El Ministeri de Sanitat renova la portada de la seva pàgina web

El Ministeri de Sanitat renova la portada de la seva pàgina web

La portada de la pàgina web del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar ha estat renovada amb un disseny més actual i clar, que pretén facilitar l'accés a la informació d'interès públic d'una forma més senzilla. A més, el portal està adaptat als dispositius mòbils i tablets.

Per a la nova web del Ministeri s'han seguit criteris d'utilitat pública. La renovació és fruit de l'anàlisi a les visites rebudes en la web durant l'any 2018 i de l'aposta del Ministeri per temes d'interès per a la ciutadania.

Les notes de premsa, el nomenclátor i la informació relativa a centres de vacunació són els apartats que més visites han registrat al llarg de 2018 i als quals, amb el nou disseny, es podrà accedir directament des de la portada de la web.

Aquest nou disseny de la pàgina web prioritza els assumptes de màxim interès, com per exemple l'actual campanya de vacunació estacional enfront de la grip.

Així mateix, els ciutadans des de la portada de la pàgina web del Ministeri podran accedir directament a tota la informació relativa a la vacunació internacional.

Els professionals també tindran el seu propi canal d'accés des d'una icona situada en la pròpia portada web del Ministeri. Un accés directe a tota la informació sobre formació, oposicions, prestacions i centres, entre altres matèries.

Des del menú principal de la portada, a través de la pestanya Premsa es podrà accedir a l'agenda d'actes, notes de premsa, fotografies, campanyes publicitàries i bibliografies.

La portada de la web també incorporarà un apartat específic de Dependència.

El procés de modernització d'aquesta web continuarà en les pròximes setmanes.

[Font: Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social. 27/02/2019]