Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària Notícies de gestió sanitària Institucions sanitàries El Servei de Salut licita el projecte per a la construcció de la nova unitat bàsica de salut de Consell

El Servei de Salut licita el projecte per a la construcció de la nova unitat bàsica de salut de Consell

El Servei de Salut ha licitat el projecte per a la construcció de la nova unitat bàsica de salut de Consell, amb un pressupost d’execució superior als 900.000 €.

L'augment considerable de població de la zona de Consell ha fet necessària la construcció d’una nova unitat bàsica. A més, aquesta unitat bàsica incrementarà la seva plantilla amb un altre metge, una altra infermera i un pediatre a temps complet, el que també fa necessari ampliar l’espai físic de les instal·lacions.

El nou equipament sanitari tendrà 760 m2 i disposarà de dues consultes de medicina de família; una de pediatria; dues d’infermeria; una consulta polivalent i dues sales de cures.

L’unitat bàsica de salut de Consell atén una població de 3.651 targetes sanitàries.

La nova unitat bàsica, que millorarà la qualitat assistencial i l’accessibilitat, es construirà en uns terrenys que l'Ajuntament de Consell ha posat a disposició del Servei de Salut. Es tracta d’una parcel·la amb una superfície de 4.134 m2 situada en el límit nord de la població, junt al poliesportiu municipal, un emplaçament ben comunicat i accessible.

La construcció d’aquest centre de salut forma part del Pla d’infraestructures d’atenció primària que va posar en marxa el Servei de Salut per millorar i renovar els centres de salut i les unitats bàsiques de salut, cosa que suposa una inversió de 42 milions d’euros. Aquest Pla s’emmarca dins una estratègia global per potenciar l’atenció primària.

[Font: Conselleria de Salut. 05/03/2019]

[Foto: Infosalut]