Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària Notícies de gestió sanitària Institucions sanitàries Marc estratègic per a l'atenció primària i comunitària

Marc estratègic per a l'atenció primària i comunitària

En el BOE núm. 109, de dia 7 de maig de 2019, s'ha publicat la Resolució de 26 d'abril de 2019, de la Secretaria General de Sanitat i Consum, per la qual publica el Marc estratègic per a l'atenció primària i comunitària.

El Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut, celebrat el mes de novembre de 2018, va acordar l'inici del procés d'elaboració d'un Marc Estratègic.

Ara s'aprova aquest Marco, fonamentat en alguns aspectes, tals com la consolidació d'una política pressupostària i de recursos humans que garanteixi l'efectivitat i qualitat; la millora de la qualitat de l'atenció i la coordinació amb la resta d'àmbits assistencials, serveis i institucions; el reforç de l'orientació comunitària, la promoció de la salut i la prevenció; la potenciació de l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació, i l'impuls de la formació i la recerca.

Podeu consultar la informació a l’anex del BOIB.

[Font: BOE. Núm. 109. 07/05/2019]

[Foto: Ariadna Creus i Àngel García. CCIIC]

Notícies relacionades a Infosalut
*23/04/2019 - La Conselleria de Salut felicita el Ministeri de Sanitat sobre el nou marc estratègic per potenciar l’atenció primària.
*18/02/2019 - Reunions d'experts per a l'elaboració del document de consens sobre Atenció Primària en el SNS.
*31/01/2019 - Pla de treball per actualitzar i impulsar el paper de l'Atenció Primària del SNS.