Categoria: Institucions sanitàries

Concurs fotogràfic per el Calendari “Dóna Sang 2020”

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (BSTIB) ha posat en marxa el concurs fotogràfic per el Calendari “Dona Sang 2020”, en el qual es triaran les 12 fotografies que acompanyaran al calendari Dóna Sang 2020. El tema triat per a aquest any és: Amb petits gestos cream un món millor.

Pot participar qualsevol persona, amb coneixements fotogràfics o sense, que sigui o no donant. S'acceptaran instantànies fetes amb qualsevol cambra i fins i tot combinacions de fotografia i dibuix.

Les captures s'hauran d'enviar abans de l'1 de setembre al correu especificat a les bases.

Les imatges han de retratar les petites coses que mouen el món, per exemple: ajudar a travessar el carrer a qui ho necessiti, preocupar-te per un veí, carregar les bosses d'una persona major, agafar la bici en comptes del cotxe, comprar en el comerç del teu barri, menjar sa, recollir els plàstics de la platja, tancar el grifo mentre et fas les dents netes o cuidar dels animals, son alguns dels exemples.

De les fotografies que enviïn els participants es triaran 12, una per a cada mes, i s'utilitzaran per al calendari Dóna Sang 2020. L'objectiu és mostrar aquests moments i gestos amb els quals es crea un món millor. Recordar el que realment és important en la vida i ajudar aquells que estan passant per una situació difícil, com les persones que necessiten transfusions de sang.

Els concursants han d'enviar fotografies inèdites i originals. Si els drets de propietat intel·lectual de la imatge no pertanyen íntegrament al participant, no s'admetrà. Es poden presentar un màxim de dues captures. El jurat, compost per professionals del BSTIB, triarà als 12 finalistes. El calendari amb les captures seleccionades es regalarà a totes les persones que acudeixin a donar entre els mesos d'octubre i desembre d'aquest any.

El termini per enviar les fotografíes acaba el dia 31 d’agost de 2019.

Les bases del concurs poden consultar-se en aquest enllaç.

[Font: Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears. 16/07/2019]