Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària Notícies de gestió sanitària Institucions sanitàries Un incendi a l'Àrea de Psiquiatria de Son Espases obliga a reubicar 28 pacients

Un incendi a l'Àrea de Psiquiatria de Son Espases obliga a reubicar 28 pacients

L’Hospital Universitari Son Espases va reubicar, de manera temporal, els vint-i-vuit pacients ingressats a l’Àrea de Psiquiatria com a conseqüència d’un incendi produït en un matalàs d’una de les habitacions. Pacients i professionals es troben bé.

A les 6.45 hores del dia 24, el Servei de Seguretat de l’Hospital va rebre l’avís d’un possible incendi en una de les habitacions de l’Àrea de Psiquiatria. Després de fer les comprovacions oportunes conjuntament amb els professionals de l’Àrea, es van reubicar els pacients a un pati exterior, sense que es produís cap incident rellevant. Els bombers de Palma van confirmar l’extinció de l’incendi i van obrir les portes perquè s’evacués ràpidament el fum.

Els pacients es van reubicar en altres espais de l’Àrea de Psiquiatria i posteriorment van poder tornar a les seves habitacions.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 24/07/2019]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]