Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària Notícies de gestió sanitària Institucions sanitàries José Lladó Iglesias, nou director gerent de l’IdISBa

José Lladó Iglesias, nou director gerent de l’IdISBa

El nou Patronat de la Fundació de l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears, ha acordat nomenar José Lladó Iglesias com a nou director gerent. Substituirà així a David Martínez, fins ara al càrrec. Així s’ha acordat en una sessió extraordinària del Patronal celebrada a la sala de juntes de la Conselleria de Salut i Consum.

 

 

José Lladó (Palma, 1984) és llicenciat en Administració i Empreses i en Dret, ambdós per la Universitat Autònoma de Barcelona. Té diversos màsters, entre d’ells un en gestió sanitària per la UIB. Des d’octubre de 2015 era Director de gestió i Serveis Generals de l’Hospital de Son Espases.

El Patronal és el màxim òrgan de govern i representació de l’IdISBa, l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears, creat al 2013 i que des de gener d’enguany està acreditat per l’Institut de Salut Carlos III (ISCIII), un fet que ha permès situar-lo a la primera línia de la investigació sanitària que es du a terme al nostre país.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 01/08/2019]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum] 

Què en diu la premsa
*01/08/2019 redaccionmedica.com - José Lladó Iglesias, nuevo director gerente del IdISBa.