Categoria: Institucions sanitàries

L’Hospital d’Inca planifica obres de reforma i millora a la unitat d’hospitalització quirúrgica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Atesa la disminució de l’activitat quirúrgica durant l’època estival, l’Hospital Comarcal d’Inca ha planificat fer obres de reforma i millora a la Unitat d’Hospitalització Quirúrgica, que alberga trenta-vuit llits. En concret, les tasques consistiran a millorar el paviment del passadís de la Unitat i reparar els petits deterioraments produïts durant els dotze anys que l’Hospital ha estat en funcionament.

 

 

La reobertura de la Unitat d’Hospitalització Quirúrgica dependrà dels resultats de les anàlisis microbiològiques que es faran una vegada acabades les obres i la neteja final prevista, a fi de garantir la màxima seguretat per als professionals i per als pacients, una qüestió prioritària per a la Direcció Gerència de l’Hospital i per al Servei de Salut de les Illes Balears.

Des de juny de 2015, l’Hospital Comarcal d’Inca ha aconseguit reduir gairebé a la meitat la mitjana de temps d’espera de les operacions quirúrgiques: en data de 30 de juny de 2019, els pacients de l’hospital de la comarca del Raiguer esperen una mitjana de 54,76 dies i cap pacient espera més de 180 dies per operar-se.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 09/08/2019]

[Foto: Govern de les Illes Balears]