Qualitat

Programa PROENFA 8 per a familiars de persones amb trastorns mentals greus

L’Hospital Comarcal d’Inca posa en marxa una nova edició del Programa PROENFA 8, d’entrenament i capacitació per a familiars de persones amb trastorns mentals greus.

Llegeix més...

Estalvi dels ciutadans amb l’eliminació de la taxa de la targeta sanitària

El Servei de Salut de les Illes Balears ha estalviat als ciutadans de les Illes Balears prop de 7 milions d’euros amb l’eliminació de la taxa per renovar la targeta sanitària. Aquest mes es compleixen 4 anys del retorn de la targeta sanitària universal gratuïta.

Llegeix més...

Entra en funcionament el servei de cribratge d'agudesa visual a Formentera

L’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera ha inaugurat la consulta de cribratge d’agudesa visual al Centre de Salut Formentera, dirigida a la població pediàtrica de 3 a 5 anys en aplicació del Programa de Salut Infantoadolescent del Servei de Salut de les Illes Balears, amb la qual cosa s’evitarà que més de 200 infants s’hagin de traslladar a una altra illa per rebre aquesta prestació.

Llegeix més...

Son Espases inverteix 1,7 milions d'euros en la renovació dels servidors del sistema d'informació d'històries clíniques

L’Hospital Universitari Son Espases ha invertit 1,7 milions d’euros per renovar els servidors del seu sistema d’informació d’històries clíniques, anomenat Millennium, després de deu anys en funcionament.

 

Llegeix més...

Enquesta per a conèixer la implicació del personal d'urgències en la donació

L'Organització Nacional de Trasplantaments (ONT) i la Societat Espanyola de Medicina d'Urgències i Emergències (SEMES) han llançat de manera conjunta la ‘II Enquesta Nacional sobre Formació i Participació dels Professionals d'Urgències i Emergències en el procés de Donació d'Òrgans i Teixits”, dirigida al personal mèdic, d'infermeria i MIR d'aquests serveis. 

Llegeix més...