Qualitat

Garantia dels Drets a l'Alimentació dels menors vulnerables

El Consell de Ministres, va acordar, a proposta de la Ministra de Sanitat, Consum i Benestar Social en funcions, María Luisa Carcedo, la distribució de fons a les comunitats autònomes del Programa per a la Garantia dels Drets a l'Alimentació, Oci i Cultura dels Menors durant les Vacances Escolars (VECA) de 2019.

A les Illes Balears li van assignar un total de 376.974 euros.

Llegeix més...

Dos Serveis de l’Hospital d’Inca han obtingut els certificats de Qualitat ISO

Els serveis de Ginecologia-Obstetrícia i Laboratori Anàlisis Clíniques de l’Hospital Comarcal d’Inca han obtingut els certificats de Qualitat, segons la Norma ISO 9001.

Llegeix més...

Es posa en marxa la Unitat d’Hospitalització a Domicili de Manacor

La Unitat d’Hospitalització a Domicili de Manacor ha començat a realitzar les visites als pacients. Aquesta unitat és un Servei d'Assistència amb les mateixes característiques que l'hospitalització ordinària però que es realitza al domicili del pacient i que depèn del Servei d'Urgències de l'Hospital de Manacor.

Llegeix més...

S’ha inaugurat el nou aparcament de l’Hospital Comarcal d’Inca

S’ha inaugurat el nou aparcament de l’Hospital Comarcal d’Inca, que ha duplicat en 330 el nombre de places per a cotxos, arribant a les 654 places. L’objectiu de l’ampliació, és donar resposta a les necessitats generades per l’increment de la població atesa, l’augment de la plantilla i el creixement de l’activitat assistencial. 

Llegeix més...

Races x life: l'automobilisme més solidari dirigit als nens ingressats

7998 2L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha presentat amb la Federació Balear d'Automobilisme (FAIB), l'esdeveniment Races x Life, que se celebrarà demà dissabte, 8 de juny, a la plaça d'entrada de l'Hospital Can Misses i que va dirigit especialment als nens i adults ingressats a l'Hospital.

Llegeix més...