Categoria: Qualitat

Presentació de l'informe de seguiment de l'acreditació sanitària de Son Espases

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Dijous, 16 de març de 2017, es va presentar un resum de l'informe de seguiment de l'acreditació sanitària de l'Hospital Universitari Son Espases.

De les visites realitzades a l'hospital de referència de les Illes Balears, durant els mesos d'octubre i novembre, Álex Bosch, membre del equip avaluador de la Direcció General d'Acreditació, Docència i Recerca en Salut, en va presentar les conclusions i els estàndards definits en el Programa que caldrà millorar.

A la presentació, hi van assistir Josep M. Vicens, cap del Servei d'Avaluació, Acreditació i Inspecció, i la resta de l'equip que va participar en l'avaluació: María Soledad Arauzo Pelet i María Amparo González Fernández, del Servei d'Inspecció Mèdica de l'IB-Salut, i M. Isabel Borràs Rosselló, de la Direcció General d’Acreditació, Docència i Recerca en Salut.

Marta Torres, coordinadora de Qualitat de l'Hospital Son Espases, va agrair als professionals la seva col·laboració en les tasques de revisió de documents durant les visites.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 17/03/2017]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]

Notícies relacionades a Infosalut
*29/11/2016 - Finalitzen les tasques de revisió per a l'acreditació de nivell III de l'Hospital Universitari Son Espases.
*15/11/2016 - Es reprenen les tasques de revisió per a l'acreditació de nivell III de l'Hospital Universitari Son Espases.
*03/11/2016 - Es reprenen les tasques de revisió per a l'acreditació de nivell III de Son Espases.
*27/10/2016 - Inici de les tasques de revisió per a l'acreditació de nivell III de l'Hospital Universitari Son Espases.