Categoria: Qualitat

Primera trobada Sonrisas a l'Hospital Son Llàtzer

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Associació "Sonrisas" ha celebrat la seva primera trobada "Sonrisas" a l'Hospital Son Llàtzer.

Han assistit a aquesta trobada la consellera de Salut, Patricia Gómez; el director general del Servei de Salut, Juli Fuster; la delegada del Govern a les Illes Balears, María Salom; el cap de la Policia Local de Palma, Josep Palouzié; el gerent de l'Hospital, Xisco Marí, i el president de l'associació, José M. Rierol.

L'esdeveniment ha tengut lloc a les instal·lacions exteriors de l'Hospital, on els infants han pogut interactuar amb els vehicles de les forces i dels cossos de seguretat implicats i amb el material divers que empren, i també amb vehicles d'emergències i amb la unitat canina.

En aquesta iniciativa, organitzada per l'Associació "Sonrisas", hi han participat agents de la Guàrdia Civil, de la Policia Nacional, de la Policia Local de Palma, dels Bombers i membres dels exèrcits de Terra i de l'Aire i de la Marina, els quals després de la demostració, han visitat els infants hospitalitzats al Servei de Pediatria per repartir juguetes i fer-los passar un dia ple d'il·lusió i somriures.

[Font: Servei de Salut de les Illes Balears. 24/03/2017]

[Foto: IB-Salut]