Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària Notícies de gestió sanitària Qualitat L'Hospital de Manacor fa entrega de la taquilla recaptada en una obra de teatre a Sonrisa Médica

L'Hospital de Manacor fa entrega de la taquilla recaptada en una obra de teatre a Sonrisa Médica

L'actor de l'obra, Marc Morales, i l'autor, Francesc Rosselló, juntament amb la directora gerent de l'Hospital, Catalina Vadell, han fet entrega de la recaptació de la taquilla obtinguda amb l'obra de teatre "20 anys de l'Hospital Son Manacor" a Sonrisa Médica.

La responsable de captació de recursos de Sonrisa Médica, Maria José Suárez, i els dos pallassos que normalment acudeixen cada dimarts a l'Hospital, han rebut de mans de Marc Morales la quantitat de 1.455 euros, que és la taquilla resultant de les dues actuacions de l'obra que es va representar els dies 10 i 12 de març al Teatre de Manacor. En aquest sentit, la responsable de Sonrisa Médica ha agraït aquesta aportació que fa possible que els pallassos puguin realitzar la seva tasca tant a l'Hospital de Manacor com a altres hospitals.

La recaptació de la taquilla Cinefòrum que es va dur a terme el 16 de març, amb la projecció de la pel·lícula "Truman", també ha estat destinada a la Societat Balear de Cures Pal·liatives (IllesPal). L'aportació ha estat de 116 euros.

[Font: Hospital Manacor. 21/03/2017]

[Foto: Hospital Manacor]

Notícies relacionades a Infosalut
*06/02/2017 - Presentats els actes del XX aniversari de l'Hospital de Manacor.