Categoria: Qualitat

S'amplia l'àmbit de competències de les comissions dels Plans d'Igualtat en els Serveis Generals de la CAIB

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern ha aprovat el Projecte de Decret de modificació del Decret 12/2014, referent a la regulació de la Comissió d'Igualtat i la Comissió Tècnica de Seguiment del Pla d'Igualtat entre Dones i Homes de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (CAIB), en l'àmbit del sector dels Serveis Generals.

D'aquesta forma es compatibilitzarà la regulació de la Comissió d'Igualtat i la Comissió Tècnica de Seguiment del Pla d'Igualtat entre Dones i Homes de la CAIB (Serveis Generals) en la implantació de l'actual i dels successius Plans d'Igualtat.

Així mateix, s'afegeixen noves competències a la Comissió Tècnica de Seguiment del Pla d'Igualtat i a la Comissió d'Igualtat, amb la finalitat de regular l'elaboració i l'aprovació de les propostes dels futurs Plans d'Igualtat.

En la designació dels membres en representació de l'Administració es tendrà en compte la presència equilibrada de dones i homes.

La gestió, l'impuls i la coordinació de les polítiques i els plans d'igualtat entre les dones i els homes empleats públics dels serveis generals de l'Administració de la CAIB i del sector públic instrumental autonòmic són competències de la Direcció General de Funció Pública i Administracions Públiques de la Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques.

[Fonts: Conselleria de Presidència. Direcció General de Comunicació  BOIB. Núm. 39. 01/04/2017]

[Foto: Ingo Joseph / People crowd walking / CC-by-sa-2.0]