Categoria: Qualitat

L'Hospital d'Inca i el cantant Jaume Mas graven un videoclip per familiaritzar els infants amb el centre

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El cantant mallorquí Jaume Mas ha gravat un videoclip a l'Hospital Comarcal d'Inca per familiaritzar els infants amb el centre sanitari. L'objectiu d'aquesta iniciativa és mostrar als infants del Sector Sanitari de Tramuntana les instal·lacions i els professionals de l'Hospital que vetlaran per la seva salut en cas de necessitar-ho. Es tracta d'un reggae al pur estil de Jaume Mas i amb una lletra concorde a l'objectiu d'aquesta iniciativa.

La idea del videoclip va sorgir de la necessitat d'acostar l'Hospital als infants, ja que sovint és vist com una infraestructura hostil, sobretot pels més petits. En el vídeo es mostren el Servei d'Urgències, les habitacions, la tecnologia instal·lada i perquè serveix i les consultes de l'Hospital, entre altres instal·lacions, a més dels professionals que acompanyaran l'infant durant l'estada hospitalària. Ben segur que el videoclip servirà per disminuir l'ansietat i la incertesa que allò desconegut pot provocar als més petits.

El videoclip es presentarà el 12 de maig, la vigília del Dia Nacional de l'Infant Hospitalitzat, i s'inclourà en el Pla d'acollida de pacients pediàtrics de l'Hospital Comarcal d'Inca. Les infermeres d'hospitalització podran mostrar el vídeo des dels dispositius mòbils de què disposen per facilitar la seva feina a peu de llit. També es publicarà en el canal de YouTube de l'Hospital.

Aquesta iniciativa s'emmarca en el programa d'actes organitzats amb motiu del desè aniversari de l'Hospital.

[Font: Servei de Salut de les Illes Balears. 21/04/2017 ]

[Foto: IB-Salut]

Notícies relacionades a Infosalut
*11/05/2017 - Celebració del 10è Aniversari de l'Hospital Comarcal d'Inca.

*21/04/2017 Última Hora - El cantante mallorquín Jaume Mas protagoniza un videoclip en el Hospital de Inca.
*21/04/2017
noticiasmallorca.esJaume Mas protagoniza un videoclip en el Hospital de Inca para familiarizar a los niños con el centro hospitalario.
*21/04/2017 Diario de Mallorca - El 'reggae' de Jaume Mas y los niños en el Hospital de Inca.

*21/04/2017 Diario de Mallorca - Jaume Mas protagoniza un videoclip en el Hospital de Inca para familiarizar a los niños con el centro hospitalario.
*21/04/2017 gentedigital.es - Jaume Mas protagoniza un videoclip en el Hospital de Inca para familiarizar a los niños con el centro hospitalario
.