Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària Notícies de gestió sanitària Qualitat Inici de les obres de rehabilitació de la casa pagesa Es Porxet ubicada dins el complex hospitalari Can Misses

Inici de les obres de rehabilitació de la casa pagesa Es Porxet ubicada dins el complex hospitalari Can Misses

S'han iniciat les obres de rehabilitació de la casa pagesa "Es Porxet", considerada com a Be d'Interès Cultural (BIC), la qual es troba ubicada dins el complex hospitalari Can Misses.

La casa, que data del segle XVIII (any 1.719), actualment es troba envoltada pels edificis que formen part del complex hospitalari. Es troba situada enfront de l'edifici E, que és on hi ha tant la cafeteria del personal, a la primera planta, com la del públic, a la planta baixa, i flanquejada per l'edifici C, en el qual es troben els laboratoris i l'Hospital de Dia, i l'edifici G, en el qual hi ha l'àrea d'hospitalització de Psiquiatria, el Servei de Radiologia i les plantes d'hospitalització de Medicina Interna i Traumatologia.

Les obres contemplen la demolició dels annexos existents, actuacions a la teulada i als forjats, el sanejament de la façana, la substitució de la fusteria exterior i el control arqueològic.

La superfície construïda actual és de 438,30 metres i el pressupost de les obres (amb IVA) és de 220.220,00 euros que assumirà la Concessionària.

El termini d'execució de les obres és de 6 mesos.

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera s'encarregarà de la coordinació, a través de la Comissió d'Obres, per garantir que les obres no afectin a l'activitat assistencial. En aquesta Comissió d'Obres s'han establert, entre atres mesures, que els accessos a les obres es realitzin pel vial inferior (al costat del col·legi) a partir de les 16 hores, i també que s'efectuï una revisió diària per part del servei de manteniment dels prefiltres dels climatitzadors dels edificis propers i que les finestres dels edificis contigus a l'obra romanguin tancades.

[Font: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. 09/05/2017]

[Foto: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera]