Categoria: Qualitat

L'Hospital d'Inca i el cantant Jaume Mas presenten un videoclip per familiaritzar els infants amb el centre

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Hospital Comarcal d'Inca i el cantant mallorquí Jaume Mas han presentat el videoclip de la cançó titulada "Todo secreto está en ti". Es tracta d'una iniciativa impulsada per la Unitat Maternoinfantil de l'Hospital per familiaritzar els infants amb el centre sanitari. El videoclip s'ha presentat, tot coincidint amb la vigília del Dia Nacional de l'Infant Hospitalitzat, en el marc dels actes organitzats per l’Hospital amb motiu del seu desè aniversari.

A l'acte de presentació han participat el cantant Jaume Mas, la supervisora de l'Àrea de Projectes d'Infermeria de l'Hospital d'Inca, Victoria Ramis, i la supervisora d'Infermeria de la Unitat Maternoinfantil, María del Carmen Cerdà.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és mostrar als infants del Sector Sanitari de Tramuntana les instal·lacions i els professionals del centre hospitalari que vetlaran per la seva salut en cas de necessitar-ho. Es tracta d'un reggae al pur estil de Jaume Mas i amb una lletra concorde a l'objectiu d’aquesta iniciativa.

La idea del videoclip va sorgir de la necessitat d'acostar l'Hospital als infants, ja que sovint és vist com una infraestructura hostil, sobretot pels més petits. En el vídeo es mostren el Servei d'Urgències, les habitacions, la tecnologia instal·lada i per a què serveix i les consultes de l'Hospital, entre altres instal·lacions, a més dels professionals que acompanyaran l'infant durant l'estada hospitalària. Ben segur que el videoclip servirà per reduir l'ansietat i la incertesa que allò desconegut pot provocar als més petits.

El videoclip s'inclourà en el Pla d'acollida de pacients pediàtrics de l'Hospital Comarcal d’Inca. Les infermeres d'hospitalització podran mostrar el vídeo des dels dispositius mòbils de què disposen per facilitar la seva feina al peu del llit.

A continuació podeu veure el vídeo, que també s'ha publicat en el canal de YouTube de l'Hospital.

[Font: Servei de Salut de les Illes Balears.12/05/2017]

[Foto: IB-Salut]

*11/05/2017 - Celebració del 10è Aniversari de l'Hospital Comarcal d'Inca.
*28/04/2017 - L'Hospital d'Inca i el cantant Jaume Mas graven un videoclip per familiaritzar els infants amb el centre.

*12/05/2017 canal4diario.com - Éste es el videoclip del cantante mallorquín Jaume Mas y los niños del Hospital Comarcal de Inca.
*12/05/2017 Diario de Mallorca - Videoclip en el hospital de Inca.

*12/05/2017 gentedigital.es - Jaume Mas y el Hospital de Inca presentan un videoclip para familiarizar a los niños con el centro.