Categoria: Qualitat

Acreditada la Unitat de Psiquiatria Hospitalària de l'Hospital d'Inca segons la Norma ISO 9001

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Unitat de Psiquiatria Hospitalària de l'Hospital Comarcal d’Inca ha aconseguit el Certificat en Qualitat segons la Norma ISO 9001.

L’Hospital Comarcal d’Inca ja compta amb cinc serveis certificats en Qualitat segons la Norma ISO 9001 des que va començar a treballar en la qualitat i la millora continua l’any 2014. L’any 2015 es va aconseguir la primera certificació que va ser per al Servei de Farmàcia. L'any 2016 s’hi sumaren tres nous serveis, el Servei de Nefrologia, Radiologia i Rehabilitació. Finalment, durant el 2017 ha obtingut aquest Certificat el Servei de Psiquiatria Hospitalària, la qual cosa suposa una gran passa i satisfacció, ja que es comprova que existeix una forta implicació per part del personal que hi treballa. Cal recordar que les certificacions van dirigides a la realització d’accions de millora sobre l’atenció als pacients, usuaris i procesos (personal).

A més de les certificacions en qualitat de la Norma ISO 9001, cal remarcar que durant l’any 2017 s’ha assolit l’Acreditació Sanitària de Nivell I. Es tracta del reconeixement aconseguit després d’una avaluació externa, en què s’ha analitzat el grau de compliment dels estàndards i indicadors definits, els quals recullen un conjunt de bones pràctiques en matèria de qualitat i seguretat del pacient.

Igualment, cal recordar que l'Hospital Comarcal d’Inca incorpora una metodologia de gestió de la qualitat que permet anar millorant progressivament l'atencio als ciutadans (usuaris) i que es reflecteix en els reconeixements, certificats i acreditacións aconseguides durant aquest període de temps.

[Font: Hospital Comarcal d'Inca. 26/07/2017]

[Foto: Infosalut]

Notícies relacionades a Infosalut
*15/06/2016 - Quatre serveis de l'Hospital Comarcal d'Inca reben el certificat de qualitat ISO.
*16/04/2015 - El Servei de Farmàcia de l’Hospital d’Inca rep la certificació de qualitat ISO 9001.