Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària Notícies de gestió sanitària Qualitat Gonzalo Martín ha estat nomenat editor junior de la revista Techniques in Coloproctology

Gonzalo Martín ha estat nomenat editor junior de la revista Techniques in Coloproctology

Gonzalo Martín, cirurgià del Servei de Cirurgia General i Digestiva de l'Hospital Universitari Son Espases, ha estat nomenat editor junior de la revista Techniques in Coloproctology.

Techniques in Coloproctology és una revista internacional dedicada als estudis epidemiolològics, patològics, diagnòstics i terapèutics rellevants per al maneig de malalties del sòl colorectal i pèlvic. La revista també fomenta la presentació d'articles sobre trastorns de la motilitat colorectal (inclou aspectes rehabilitadors i fisiopatològics). Comentaris, articles originals i notes tècniques amb moltes il·lustracions detallades, així com articles multimèdia, fan que aquesta publicació sigui indispensable per als coloproctòlegs i especialistes d'aquesta àrea de coneixement. La revista és molt recomanable per a aquells que desitgen actualitzar-se sobre els últims avenços en el camp i millorar els estàndards del seu treball.

Aquesta revista, que pertany a la categoria Cirurgia, es troba en el quartil 2, en la posició 65/196. L'any 2016 va obtenir un factor d'impacte de 2,342.

Entre els membres del consell editorial, el qual està format per reconeguts especialistes (italians, americans i anglesos, entre altres), hi ha tres espanyols: el Dr. S. Biondo, cap de Cirurgia de l'Hospital Bellvitge de Barcelona; el Dr. A. M. Lacy, cap de Cirurgia de l'Hospital Clínic de Barcelona; i el Dr. G. P. Martín-Martín, cirurgià del Servei de Cirurgia General i Digestiva de Son Espases, centre de referència de les Illes Balears.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. Servei de Cirurgia General i Digestiva]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases. Servei de Cirurgia General i Digestiva]