Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària Notícies de gestió sanitària Qualitat La Década Prodigiosa ha actuat a Can Misses en el marc de la iniciativa d'humanització sanitària Plantagrama

La Década Prodigiosa ha actuat a Can Misses en el marc de la iniciativa d'humanització sanitària Plantagrama

La Década Prodigiosa, grup històric musical, ha actuat per als pacients ingressats a l'Hospital Can Misses, en el marc de la iniciativa d'humanització de l'atenció sanitària a través de la música, Plantagrama. Aquesta actuació s'ha realitzat abans del seu concert de les Festes de la Terra a la plaça Reina Sofia d'Eivissa.

Més de 100 pacients, familiars i sanitaris s'han congregat a la sala d'espera de les plantes de Traumatologia i especialitats mèdiques, situades a la tercera planta dels edificis F i G,  per ballar i cantar els famosos popurris de cançons dels anys 70, 80 i 90, des del Duo Dinámico fins a Alaska i Dinarama passant per Mecano. Una hora de concert amb bises inclosos que ha aconseguit que pacients i familiars oblidin per un moment la seva malaltia.

Per a Quique Garcerán, metge i membre de la Unitat de Seguretat del Pacient (USP) de l'Hospital Can Misses, i un dels promotors d'aquesta iniciativa al costat de María Costa, documentalista i referent de la USP, "és un dels moments inoblidables de Plantagrama, veure sonrriure i cantar a pacients ingressats no té preu, i aconseguir-ho gràcies a l'altruisme de músics i artistes és impagable".

[Font: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. 07/08/2017]

[Foto: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera]

Notícies relacionades a Infosalut
*13/01/2017 - Plantagrama apropa la música dels 80 a Psiquiatria de l'Hospital Can Misses.
*31/10/2016 - Plantagrama porta la música a les plantes de Ginecologia i Obstetrícia i Cirurgia de l'Hospital Can Misses.
*10/10/2016 - La Unitat de Seguretat del Pacient de Can Misses presenta el projecte Plantagrama.

Què en diu la premsa
*09/08/2017 noudiari.es - Un centenar de pacientes de Can Misses bailan al ritmo de La Década Prodigiosa.
*01/08/2017 Diario de Ibiza - «La Década Prodigiosa será eterna porque somos una familia prodigiosa».