Categoria: Qualitat

Els professionals de l'àrea quirúrgica de l'Hospital de Manacor participen en un simulacre sobre la deflagració d'un pacient

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Més de cinquanta professionals de l'àrea quirúrgica de l'Hospital de Manacor han participat en el primer simulacre d'emergència consistent en la deflagració d'un pacient durant una intervenció quirúrgica. Al llarg de tot el matí diferents equips de professionals de l'àrea quirúrgica han realitzat practiques, com a equip, en un simulacre d'emergència a l'àrea quirúrgica.

La pràctica, coordinada pel Servei de Seguretat del Pacient, ha suposat conèixer i posar en pràctica les accions que ha de dur a terme l'equip quirúrgic en el supòsit de deflagració d'un pacient, amb les seves diferents fases de actuació.

La pràctica s'ha realitzat al llarg de diverses intervencions, avisant al moment de la deflagració al centre de control d'emergències de l'Hospital. Al mateix temps que s'ha activat el Pla d'evacuació i emergències de la unitat quirúrgica, paritori, consulta anestèsia i ginecologia.

Una vegada realitzades les pràctiques, s'ha elaborat un document en el qual els observadors han enumerat les diferents accions realitzades per cadascun dels membres de l'equip quirúrgic. Aquestes accions han servit per avaluar les actuacions que ha de realitzar l'equip quirúrgic: protegir el pacient, avisar al centre de control d'emergències, i socórrer, ajudar i protegir els accidentats, si es dona el cas.

[Font: Hospital de Manacor. 13/09/2017]

[Foto: Hospital de Manacor]

*14/09/2017 Diario de Mallorca - Más de 50 profesionales del área quirúrgica participan en un simulacro de emergencia en el hospital de Manacor.