Categoria: Qualitat

L'IB-Salut accepta la donació de Medisub d'un sistema hiperbàric instal·lat a l'Hospital Mateu Orfila

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 117, de 23 de setembre de 2017, s’ha publicat l’Acord del Consell de Direcció del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), pel qual s’accepta la donació de l’entitat Medisub Recerca, SL, d’un sistema hiperbàric instal·lat a l’Hospital Mateu Orfila.

L’any 2010, l’entitat Medisub va signar un document d’oferta econòmica en el qual va manifestar que la instal·lació que l’empresa té a l’Hospital Mateu Orfila de Maó per oferir el Servei d’Oxigenoteràpia Hiperbàrica als pacients que necessitin la terapèutica esmentada, disposa d’un sistema hiperbàric, de propietat de l’empresa, que, en el moment de la finalització del contracte, es donarà al Servei de Salut. S’hi inclouen el muntatge i la instal·lació.

El mes de juny de 2017, el director d’Assistència Sanitària va signar la memòria explicativa relativa del bé donat.

El mes de juliol del mateix any, el director general del Servei de Salut va dictar la resolució d’inici de l’expedient i el subdirector de Pressuposts i Control de la Despesa va emetre un informe relatiu a la donació que fa l’entitat Medisub Recerca, SL, d’un sistema hiperbàric instal·lat a l’Hospital Mateu Orfila de Maó.

Ara es faculta el director general del Servei de Salut perquè signi tots els documents públics i privats necessaris per concloure la donació.

[Font: BOIB. Núm. 117. 23/09/2017]

[Foto: Infosalut]