Categoria: Qualitat

L'Hospital de Manacor i Son Espases recullen l'opinió dels professionals a través d'un qüestionari de cultura de seguretat del pacient

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Des de l'Hospital de Manacor i la Unitat de Qualitat de l'Hospital Universitari Son Espases s'ha posat en marxa un qüestionari per recollir l'opinió dels professionals sobre la cultura de seguretat dels pacients a l'Hospital.

El tipus de qüestions que es plantegen estan relacionades amb la seguretat del pacient i possibles incidents.

Un incident és qualsevol tipus d’error, equivocació, accident o desviació de les normes/procediments que produeixi o no dany en el pacient.

La seguretat del pacient són les activitats adreçades a prevenir les possibles lesions o els efectes adversos relacionats amb l’atenció sanitària.

Es tracta d'una eina dissenyada amb 53 preguntes, amb 5 opcions de resposta cada una: 1. Molt en desacord, 2. En desacord, 3. Indiferent, 4. D'acord, 5. Molt d'acord. Contestar aquesta enquesta són només uns 15 minuts.

Aquest qüestionari és estrictament confidencial. Totes les dades s’analitzaran a la Unitat de Qualitat de l’Hospital Universitari Son Espases, respectant el secret estadístic de manera rigorosa.

Els professionals de l'Hospital de Manacor i de l'Hospital Universitari Son Espases podran contestar aquesta enquesta durant el mes d'octubre.

A continuació us facilitam l'enllaç per accedir-hi: https://es.surveymonkey.com/r/seg_pac

Es recomana obrir l'enllaç amb els navegadors Chrome o Firefox.

També podeu accedir directament al qüestionari llegint el codi QR amb el mòbil.

Cartell informatiu.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. Unitat de Qualitat]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases. Unitat de Qualitat]