Categoria: Qualitat

Continuen les tasques de renovació de l’acreditació sanitària hospitalària a Son Espases

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les tasques de renovació de l’acreditació sanitària hospitalària de l'Hospital Universitari Son Espases d’acord amb el Decret 46/2012 arriben a la segona visita de seguiment, tal com preveu la planificació de la renovació.

L’equip avaluador, format per personal de la Conselleria de Salut i personal de la Inspecció Tècnica del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), han efectuat, conjuntament amb la Unitat de Qualitat de Son Espases, la revisió de les accions de millora pendents de l’any 2016 per renovar l’acreditació sanitària hospitalària d’acord amb el Decret 46/2012, pel qual es regula el marc de qualitat del centres, serveis i establiments sanitaris.

Per dur a terme la revisió, l’equip avaluador s’ha reunit amb els responsables de Qualitat dels serveis de Son Espases que compten amb una certificació o acreditació d’algun organisme extern. Aquests serveis són: Hematologia-Transfusió, Anàlisis Clíniques-ISO15189, Farmàcia-ISO9001 i Immunologia-EFI.

També s’han reunit amb tres serveis que estan en procés d’acreditació: Microbiologia-ISO15189, Hematologia-Unitat de Trasplantaments de Cèl·lules Progenitores i Hematologia-ISO15189.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 20/10/2017]

[Font: Hospital Universitari Son Espases]