Categoria: Qualitat

Inici de les obres en el Servei d'Urgències de l'Hospital de Manacor

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Hospital de Manacor inicia la primera fase del Pla Director amb les obres del Servei d’Urgències aquest mes de febrer.

Per aquest motiu, la Gerència de l’Hospital ha previst un conjunt de mesures urgents que afectaran els usuaris i el personal. La més imminent són els canvis de circulació, que hauran de tenir en compte els usuaris que acudeixin al Servei d’Urgències. Entre el 12 i el 16 de febrer s’instal·laran els nous senyals indicadors dels canvis en la circulació, que mostraran com arribar al Servei d’Urgències. Però el fet més important que han de conèixer els usuaris és que pel vial d’accés a Urgències només hi podran passar els vehicles que traslladin pacients, a fi d’aconseguir fluïdesa en la circulació.

Pel que fa a la seguretat —tant dels pacients com dels acompanyants— es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient en el Servei d’Urgències. A la porta d’entrada es proporcionarà una targeta d’autorització, que s’haurà de tornar en sortir.

Totes aquestes noves regulacions es poden trobar en un fullet informatiu que es repartirà en els centres de salut, a les farmàcies i als ajuntaments. La Gerència del centre hospitalari recorda que, abans d’acudir al Servei d’Urgències, és important consultar el metge de família del centre de salut corresponent o al servei del 061 anomenat "Salut Respon".

Es pretén que les obres afectin tan poc com es pugui l’activitat assistencial de l’Hospital.

Respecte de les obres, la gerent de l’Hospital, Catalina Vadell, demana als usuaris que disculpin les molèsties que els puguin ocasionar, ja que han d’entendre que són per millorar la seva atenció.

Aquestes obres preveuen la reforma i l’ampliació del Servei d’Urgències en dues plantes de uns 500 m2, la planta soterrani acollirà diverses dependències no assistencials d’Urgències i el taller d’electromedicina, mentre que la planta principal serà una nova àrea d’observació amb 16 boxes i una àrea diferenciada per l’atenció pediàtrica.

Les obres de reforma duraran aproximadament quinze mesos. El cost previst en el Pla Director per a aquesta fase és de 2.272.685,31 €.

[Font: Hospital de Manacor. 08/02/2018]

[Foto: Hospital de Manacor]

Notícies relacionades a Infosalut
*23/01/2018 - L'Hospital de Manacor obté la llicència de l'Ajuntament per iniciar les obres de la primera fase.
*20/12/2017 - La gerent de l'Hospital de Manacor es reuneix amb els ajuntaments a la Comissió de Participació Ciutadana
*06/10/2017 - Autorització per tramitar el contracte de reforma i ampliació de l'Hospital de Manacor.
*09/08/2017 - L'IB-Salut disposa la despesa per a la reforma i ampliació d'Urgències de l'Hospital de Manacor.
*08/05/2017 - S'ampliarà l'Àrea d'Urgències i s'incorporarà un Servei de Ressonància Magnètica a l'Hospital de Manacor.
*10/06/2016 - Sessió informativa de la reforma i ampliació de l'Hospital de Manacor.
* 06/08/2015 - La consellera de Salut, Patricia Gómez, visita l’Hospital de Manacor.