Categoria: Qualitat

L’Hospital de Manacor habilita un Punt de Trobada per als pacients amb ambulància programada

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Hospital de Manacor ha creat el "Punt de Trobada", un lloc on s’ubicaran els pacients que hagin acudit a l’Hospital amb una ambulància programada, excepte els que hagin passat pel servei de diàlisi, ja que requereixen una vigilància especial.

Aquest punt, situat a l’entrada principal al costat del taulell d’Admissió, s’ha ideat amb la intenció que els pacients i els seus familiars se sentin més còmodes i gaudeixin d’una millor assistència (abans havien d’esperar als passadissos). En aquest punt els tècnics d’àmbulància recolliran els pacients. A més, podran consultar directament el Servei d’Admissió si detecten qualsevol canvi relacionat amb els pacients.

En aquest punt hi ha un zelador, que estarà a disposició dels pacients i dels seus familiars per si necessiten assistència, com ara una cadira de rodes, custodiar un familiar o fer un trasllat. D’aquesta manera es pretén evitar el col·lapse de l’entrada del Servei d’Urgències —que, per motiu de les obres, requereix un circuit diferenciat— i, sobretot, millorar l’atenció.

La prioritat de l’Hospital de Manacor és implementar iniciatives per minimitzar les molèsties que les obres puguin causar als usuaris i prioritzar sempre el seu benestar. Per aquest motiu, s’ha dissenyat un protocol per al personal de l’Hospital implicat en aquesta activitat.

[Font: Hospital de Manacor. 28/03/2018]

[Foto: Hospital de Manacor]