Categoria: Qualitat

La Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears renova la certificació de qualitat CAT

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) ha renovat la certificació de qualitat atorgada per la Fundació per a l'Acreditació en Transfusió Sanguínia i Teràpia Cel·lular (Fundació CAT), organisme de Certificació de Qualitat en Transfusió, Teràpia Cel·lular i Tissular.

La certificació CAT, està avalada per la Societat Espanyola de Transfusió Sanguínia i Teràpia Cel·lular (SETS) i la Societat Espanyola d'Hematologia i Hemoteràpia (SEHH), implica la utilització de les tècniques més avançades i especialitzades en tots els procediments de laboratori, fraccionament, conservació i distribució dels components sanguinis i constata la qualitat i seguretat dels serveis oferts que s'ofereixen a pacients, donants i a la societat en general.

Així mateix, una de les exigències imprescindibles per obtenir l'acreditació és la millora contínua, a través de la optimizació del funcionament dels diferents serveis.

20 anys de qualitat

El Banc de Sang ha obtingut la renovació de l'acreditació CAT cada quatre anys en cinc ocasions successives.

L’obtenció d’aquesta acreditació va ser l’any 1998 i posteriorment ha assolit les renovacions periòdiques cada quatre anys.

Actualment, el Banc de Sang de Balears és un dels pocs bancs de sang espanyols que té la doble certificació de qualitat: el certificat ISO per la Norma UNE EN ISO 9001:2015 i el CAT.

[Font: Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears. 16/04/2018]

[Foto: FBSTIB]