Categoria: Qualitat

Les àrees Son Rutlan, Son Cladera i Sa Indioteria podran acudir d’urgències al PAC Pont d’Inca-Martí Serra

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La població de les àrees de Son Rutlan, Son Cladera i Sa Indioteria podran acudir d’urgències al Punt d’Atenció Continuada (PAC) del Centre de Salut Pont d’Inca-Martí Serra. Així ho han manifestat la consellera de Salut, Patricia Gómez, i el director general del Servei de Salut, Juli Fuster, després de reunir-se amb les associacions de veïns de Verge de Lluc, Son Fuster Nou - Ses Palmeres, Son Cladera i Sa Indioteria.

Aquesta mesura —que es posarà en marxa el proper 21 de gener— beneficiarà a una població de 23.717 targetes sanitàries: 14.043 del CS Son Rutlan i 9.674 del CS Son Cladera (del què depèn la UBS Sa Indioteria). Al llarg de 2017 es varen registrar 5.275 urgències (2.881 de Son Rutlan i 2.394 de Son Cladera). 

Aquests nuclis poblacionals tenen com a Punt d’Atenció Continuada de referència el Servei Urgències d’Atenció Primària del Centre de Salut s’Escorxador. No obstant això, la proximitat geogràfica del CS Pont d’Inca-Martí Serra fa que, en cas d’urgència, per la població que viu en aquestes àrees sigui més còmode desplaçar-se a aquest centre sanitari, la qual cosa poden decidir de forma voluntària.

[Font: Conselleria de Salut. 03/12/2018]

[Foto: Conselleria de Salut]