Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària Notícies de gestió sanitària Qualitat Iniciativa per humanitzar les cures d’infermeria als pacients de diàlisi a l’Hospital de Manacor

Iniciativa per humanitzar les cures d’infermeria als pacients de diàlisi a l’Hospital de Manacor

L’Hospital de Manacor s’ha unit a una iniciativa pionera per humanitzar i fer més visible les cures d’infermeria als pacients que reben tractaments de diàlisi. Es tracta d’una campanya d'abast estatal, creada a l’Hospital Virgen de las Nieves (Granada) i que abans s’havia duit a terme al Brasil, amb la qual els professionals d’infermeria i els pacients de la Unitat de Diàlisi difondran un vídeo a les xarxes socials YouTube, Twitter i Facebook.

A la campanya participen més de cinquanta hospitals de tot l’estat. La campanya pretén estudiar l’impacte del ball, de la música i de les teràpies lúdiques en els pacients que passen quatre hores durant tres dies cada setmana en les sessions d'hemodiàlisi.

Una vegada finalitzada aquesta campanya s'avaluaran l’impacte, la participació i els resultats de les enquestes de satisfacció, tant dels pacients com dels professionals que l’hagin feta possible.

[Font: Hospital de Manacor. 10/12/2018]

[Foto: Hospital de Manacor]