Categoria: Qualitat

El COMIB va presentar la posada en marxa de l'Oficina d'ajuda a la Segona Víctima a Menorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Col·legi Oficial de Metges dels Illes Balears (COMIB) va presentar als metges de Menorca la posada en funcionament de l'Oficina d'ajuda a la Segona Víctima, que serà atesa pel doctor Antonio Liñana.

El coordinador de l'Oficina d'ajuda a la Segona Víctima i sotssecretari del Comib, el doctor Carles Recasens, va ser l'encarregat de presentar aquest servei a Menorca. L'Aquesta Oficina d'Ajuda a la Segona Víctima del Comib s'ha creat amb la col·laboració de Sham, asseguradora especialista en el sector sanitari i soci sanitari.

El Dr. Carles Recasens va explicar que el programa d'ajuda a la Segona Víctima del COMIB neix amb el principal objectiu d'oferir i facilitar al metge un suport immediat, específic i confidencial, fora de la institució on desenvolupa la seva activitat laboral habitual.

Aquesta oficina també pretén impulsar la posada en marxa de mesures que impliquin millores en la seguretat del pacient.

El Dr. Fréderic Fuz, director del Servei de Gerència de Riscos de Sham España, va explicar que l'experiència de Sham pot ser d'ajuda en aquest projecte: “com a asseguradora, tenim dades que poden servir per a entendre millor el que succeeix als professionals que es veuen embolicats en un Esdeveniment Advers o un error mèdic”.

[Font: Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears]

[Foto: COMIB]

Notícies relacionades a Infosalut
*12/11/2018 - El COMIB crea l'Oficina d'Ajuda a la Segona Víctima.