Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària Notícies de gestió sanitària Qualitat Programa PROENFA 8 per a familiars de persones amb trastorns mentals greus

Programa PROENFA 8 per a familiars de persones amb trastorns mentals greus

L’Hospital Comarcal d’Inca posa en marxa una nova edició del Programa PROENFA 8, d’entrenament i capacitació per a familiars de persones amb trastorns mentals greus.

El programa pretén disminuir els conflictes i patiments que tenen lloc en la vida diària, millorant la convivència familiar, l'adherència al tractament, la consciència del trastorn i el seu pronòstic.

La metodologia del programa consisteix en la realització d'un total de 7 sessions teòriques i 7 tallers pràctics, de 90 minuts de durada, al llarg d'un trimestre, de forma setmanal. Al final es realitzarà una sessió de clausura.

Les sessions teòriques oferiran informació de caràcter general sobre els trastorns mentals greus, les seves causes, tractaments, i aspectes socials i legals vinculats a aquests.

En els tallers s'oferirà entrenament en habilitats i estratègies més adequades en el maneig de situacions del dia a dia en la convivència i cura del familiar malalt.

Díptic

Font: Hospital Comarcal d’Inca. 02/08/2019]

[Foto: Hospital Comarcal d’Inca]