Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària Notícies de gestió sanitària Recursos humans Alberto González García ha estat nomenat director d'Infermeria de l'Hospital Universitari Son Espases

Alberto González García ha estat nomenat director d'Infermeria de l'Hospital Universitari Son Espases

Alberto González García ha estat nomenat director d'Infermeria de l'Hospital Universitari Son Espases. González substitueix Salvador Moreno Berenguer en el càrrec, que ha exercit entre els anys 2011 i 2015.

El nou director d'Infermeria és Diplomat Universitari en Infermeria per la Universidad de Salamanca, llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la UNED, màster en Business Administració (MBA), especialitat de Recursos Humans per la UNED, màster en Gestió de Centres i Serveis de Salut per la Universitat de Barcelona i compta amb un programa d'Alta Direcció d'Institucions Sanitàries per l'IESE Business School.

Professionalment, ha estat infermer assistencial en els hospitals Virgen de la Salud de Toledo, Virgen de la Concha de Zamora i CAULE de León, on ha exercit durant els darrers anys com a supervisor d'una Unitat d'Infermeria.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 06/10/2015]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]