Categoria: Recursos humans

Regulació d'indemnizacions i dietes per raó del servei del personal de la CAIB

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern, a proposta de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, ha aprovat el text consolidat del Decret pel qual es regulen les indemnitzacions per raó del servei del personal al servei de l'Administració Autonòmica de les Illes Balears (CAIB).

La consolidació d'aquest text rau en el compliment de la Llei de racionalització i simplificació de l'ordenament legal i reglamentari de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, que estableix que en el termini de nou mesos a partir de l'entrada en vigor d'aquesta legislació s'han d'iniciar els procediments simplificats de consolidació que, entre d'altres, afecten aquest Decret.

De fet, des de la publicació d'aquest Decret, l'any 2002, les modificacions que ha patit han estat nombroses, per aquest motiu, s'ha aprovat el Decret actual que unifica en un únic text totes les normes i modificacions sobre aquest tema.

Es deroguen totes les disposicions de rang igual o inferior que s'oposin a aquest Decret, el contradiguin o siguin incompatibles.

Document de les quanties de dietes i indemnitzacions.

[Fonts: Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques. 08/04/2016 BOIB. Núm 45. 09/04/2016]

[Foto: Infosalut]