Categoria: Recursos humans

Primer exercici de la fase d'oposició de la categoria FEA d'Endocrinologia i Nutrició de Son Espases

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 9, de 21 de gener de 2017, s'ha publicat la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), per la qual es determina la data, l'hora i el lloc en què es durà a terme el primer exercici de la fase d'oposició de la categoria FEA d'Endocrinologia i Nutrició, corresponent al sector sanitari de Ponent (Hospital Universitari Son Espases), en compliment de la sentència núm. 715/2015, de 17 de desembre, de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (BOIB núm. 23, de 18 de febrer de 2016).

Així doncs, es determina que el primer exercici de la fase d'oposició per a la categoria FEA d'Endocrinologia i Nutrició es durà a terme el proper dia 8 febrer 2017, a les 9.00 hores, a l'àrea de docència de l'Hospital Universitari Son Espases (Nivell +2, mòdul L).

Contra aquesta resolució, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu corresponent en el termini de dos mesos. També es pot interposar qualsevol altre recurs que es consideri procedent. Això no obstant, els interessats podran optar per interposar contra aquesta resolució un recurs de reposició davant del mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes.

[Font: BOIB. Núm. 9. 21/01/2017 - BOIB. Núm. 13. 31/01/2016]

[Foto: Infosalut]

Notícies relacionades a Infosalut
*24/02/2016 - Anul·lació de nomenaments del concurs oposició de FEA d'Endocrinologia i Nutrició.