Categoria: Recursos humans

Concurs de mèrits sobre constitució de borses generals per a la selecció de metges de família

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 15, de 4 de febrer de 2017, s'ha publicat la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears, per la qual es convoca un concurs de mèrits per constituir les borses generals per a la selecció de personal estatutari temporal del Servei de Salut de la categoria de metge/metgessa de família.

La borsa de treball de personal estatutari temporal del Servei de Salut estarà permanentment oberta per a la categoria convocada. Per confeccionar les llistes s'hi faran actualitzacions periòdiques; no obstant això, s'estableix un termini de 15 dies hàbils, a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria, perquè s'hi inscriguin nous aspirants i perquè els aspirants ja inscrits hi afegeixin més mèrits o hi facin les modificacions pertinents basades en el nou Acord regulador i el nou barem.

Els aspirants que s'hi hagin inscrit una vegada transcorregut aquest termini seran tenguts en compte en la següent actualització de mèrits que es faci en aquesta categoria. 

[Fonts: BOIB. Núm. 15. 04/02/2017 - BOIB. Núm. 19. 14/02/2017]

[Foto: Infosalut]