Categoria: Recursos humans

Es conovoca una plaça d'infermeria obstetricoginecològica a la GAP Mallorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 24, de 25 de febrer de 2017, s'ha publicat la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), per la qual es declara deserta i es torna a convocar, fent-la extensiva al personal de la resta de gerències de l'IB-Salut de l'Àrea de Salut de Mallorca, la convocatòria per a la provisió, pel sistema de promoció interna temporal, d’una plaça vacant de personal estatutari sanitari de la categoria infermer/infermera obstetricoginecològic/obstetricoginecològica de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca (PIT GAP 2/2016).

Per aquesta nova convocatòria es mantenen els mateixos termes publicats en el BOIB núm. 160, de 22 de desembre de 2016, amb excepció del punt 2.a) de la convocatòria, que queda redactat en el sentit següent: "Tenir la condició de personal estatutari fix del Servei de Salut de les Illes Balears i prestar serveis a qualsevol gerència del Servei de Salut de les Illes Balears de l'Àrea de Salut de Mallorca".

Les persones interessades a participar en la nova convocatòria han de presentar tota la documentació, en el termini de 20 dies naturals, comptadors des de l’endemà de la publicació de la convocatòria.

[Font: BOIB. Núm. 24. 25/02/2017]

[Foto: Infosalut]

Notícies relacionades a Infosalut
*27/12/2016 - Convocatòria de dues places de personal sanitari a la GAP Mallorca.