Categoria: Recursos humans

Es modifica la llista d'aspirants seleccionats del cos facultatiu superior de farmàcia

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 29, de 9 de març de 2017, s'ha publicat la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, per la qual es modifica la llista d'aspirants seleccionats en el concurs per formar part d'una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala sanitària, especialitat farmàcia, per a les illes de Mallorca, Menorca i Eivissa, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, arran de l'estimació de recursos de reposició.

La convocatòria es va publicar el mes de maig de 2016 i la llista d'aspirants seleccionats es va aprovar el mes de setembre d'aquest mateix any.

El mes de gener de 2017 es van estimar els recursos de reposició interposats per Sergio Llambías Ribot i per Cristina López Burgos, contra la resolució d'aprovació de les llistes esmentades, es va ordenar que es modifiqués la resolució impugnada i la puntuació final atorgada a Sergio Llambías Ribot, que va passar a ser de 16,149 punts, amb els efectes corresponents sobre la composició final de les borses. La puntuació de Cristina López Burgos va passar a ser de 23,561 punts, amb els efectes corresponents.

Per tant, ara es modifica la llista d'aspirants seleccionats d'aquest concurs.

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà d'haver-se publicat el BOIB. També es pot interposar un recurs contenciós administratiu.

[Font: BOIB. Núm. 29. 09/03/2017]

[Foto: Infosalut]

Notícies relacionades a Infosalut
*20/05/2017 - Borses extraordinàries de les especialitats: medicina, farmàcia, psicologia i medicina del treball.