Categoria: Recursos humans

La Gerència de Son Espases proposa Javier Murillas com a director mèdic i Manuel del Río com a subdirector mèdic

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Gerència de l'Hospital Universitari Son Espases proposa Javier Murillas com a director mèdic i Manuel del Río com a subdirector mèdic.

Javier Murillas, nascut a Bilbao l’any 1969, és llicenciat en medicina per la Universitat del País Basc i doctor en medicina per la Universitat de Barcelona. Ha estat metge internista a l’Hospital Fernando Fonseca, de Portugal, i a l’Hospital Son Llàtzer, i des de 2002 ho és de la Unitat d’Infeccioses del Servei de Medicina Interna de Son Dureta i, posteriorment, de Son Espases. Té una dilatada experiència en l’àmbit docent i investigador i ha participat en nombroses publicacions. Des del desembre de 2015 és subdirector mèdic de l’Hospital.

Manuel del Río, nascut a la Corunya l’any 1974, és llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat de Santiago de Compostel·la i especialista en medicina interna des de 2004 per l’Hospital Universitari Son Dureta. Té un màster en organització i direcció executiva d’hospitals per la Universitat Oberta de Catalunya i un màster en direcció d’unitats clíniques de la Universitat de Múrcia. Des de 2005 es coordinador de la Unitat d’Hospitalització a Domicili. De 2014 a 2016 va ser president de la Societat Espanyola d’Hospitalització a Domicili.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 10/04/2017]

Notícies relacionades a Infosalut
*26/05/2017 - Adjudicació del lloc de feina de director mèdic de l’Hospital Son Espases.