Categoria: Recursos humans

Noelia Azqueta, nova directora d'Infermeria de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 141, de 18 de novembre de 2017, s'ha publicat la Resolució de la consellera de Salut, per la qual s’adjudica, pel procediment de lliure designació, el lloc de feina de directora d’infermeria de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, amb contracte d’alta direcció regulat pel Reial decret 1382/1985

Així doncs, Noelia Azqueta, que ha acceptat l'oferiment de la directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, Carmen Santos, per ser la nova directora d'Infermeria, substituirà en el càrrec a Carolina Giménez, que va dimitir per motius personals.

Per a la directora gerent, Carmen Santos, la continuïtat és molt important per dur endavant els nombrosos projectes que es troben en marxa actualment com a la reconversió de l'edifici J (antic hospital), la construcció del nou Centre de Salut Can Misses, la Unitat de Convalescència Polivalent per a l'atenció a pacients crònic i pal·liatius, que comptarà amb 60 llits, o els projectes d'humanització i seguretat del pacient.

Noelia Azqueta Ortega fa 23 anys que és a l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. És natural de Navarra, on va estudiar la Diplomatura d'Infermeria a la Universitat Pública de Navarra. Va arribar a Eivissa l'any 1994 i va ser supervisora de Cirurgia durant 14 anys, del 2000 al 2014, i subdirectora d'Infermeria, des de l'any 2014 fins a l'actualitat.

La nova directora d'Infermeria continuarà treballant amb els actuals subdirectors d'Infermeria, Sonia Yagües, a Atenció Hospitalària, i Jean Philippe Baena, a Atenció Primària.

Carmen Santos destaca “el gran treball realitzat per la Direcció d'Infermeria en aquests anys i agraeix la tasca exercida per Carolina Giménez i el seu equip”.

[Fonts: Àrea de Salud d’ Eivissa i Formentera. 02/10/2017BOIB. Núm. 141. 18/11/2017]

[Foto: Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera]

Què en diu la premsa
*03/10/2017 noudiari.es - Noelia Azqueta, nueva directora de Enfermería del Área de Salud de Ibiza y Formentera.
*03/10/2017 Diario de Ibiza - Noelia Azqueta será la nueva directora de Enfermería del Área de Salud.