Categoria: Recursos humans

Octavi Córdoba, nou cap del Servei d’Obstetrícia i Ginecologia de Son Espases

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Dr. Octavi Córdoba és el nou cap del Servei d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Hospital Universitari Son Espases.

El director gerent de l’Hospital, Josep Pomar, li ha lliurat la resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), Juli Fuster. A l’acte de lliurament, també hi ha assistit el director mèdic de l’Hospital, Javier Murillas.

Nascut a Barcelona l’any 1972, el Dr. Córdoba és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i especialista en Obstetrícia i Ginecologia per l’Hospital Sant Joan de Reus. Des del 2013 és doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Va iniciar l’activitat professional a l’Hospital Sant Joan de Reus i, des del 2004, ha fet feina al Centre de Càncer de Mama de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, a Barcelona. Ha compaginat la seva feina al Barcelona Breast Cancer Center, un centre multidisciplinari internacional de medicina privada.

En l’àmbit docent, Córdoba ha estat professor associat de la llicenciatura de Medicina i Cirurgia de la Universitat Rovira i Virgili de Reus i, actualment, és professor a la Universitat Autònoma de Barcelona. Des del 2007, és tutor de residents.

Ha liderat estudis d’investigació internacionals i nacionals en l’àmbit del càncer de mama i té publicacions a llibres i a revistes científiques.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 17/10/2017]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]

Notícies relacionades a Infosalut
*03/10/2017 - Adjudicada la plaça de cap del Servei d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Hospital Universitari Son Espases.
*09/06/2017 - Convocatòria de dues places de cap de servei a l'Hospital Universitari Son Espases.