Categoria: Recursos humans

La Fundació d’Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l’Autonomia Personal de les Illes Balears convoca una borsa de treball de fisioterapeutes

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 5, de dia 11 de gener de 2018, s'ha publicat la Resolució de la gerent de la Fundació d’Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l’Autonomia Personal de les Illes Balears, per la qual s’aproven les bases i la convocatòria d’una borsa de treball per cobrir temporalment llocs de treball de la categoria de fisioterapeuta a les illes de Mallorca i d’Eivissa.

En els annexos d'aquesta Resolució podeu consultar les bases que han de regir aquesta convocatòria (Annex 1) i el barem de mèrits (Annex 2).

El termini per a la presentació de les sol·licituds és de 20 dies naturals, comptadors des de la data de publicació d’aquesta convocatòria al BOIB. Si el darrer dia del termini fos inhàbil (dissabte, diumenge o festiu), el termini finalitzarà el dia hàbil immediatament posterior. Les sol·licituds que es registrin fora de termini s’exclouran i s’arxivaran.

[Font: BOIB. Núm. 005. 11/01/2018]

[Foto: Infosalut]