Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària Notícies de gestió sanitària Recursos humans Convocatòria per cobrir places de Facultatiu Especialista en Traumatologia i en Reumatologia a l'Hospital Can Misses

Convocatòria per cobrir places de Facultatiu Especialista en Traumatologia i en Reumatologia a l'Hospital Can Misses

En el BOIB núm. 83, de 5 de juliol de 2018, s'han publicat les resolucions del director general del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), per les quals es convoquen uns procediments especials de selecció de personal estatutari temporal del Servei de Salut de les següents categories específiques de facultatiu especialista d’àrea (FEA), corresponents a la gerència de 60301 Hospital Can Misses - Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera.

- 1 plaça de Facultatiu Especialista en Traumatologia (ASEF 03/18)

- 1 plaça de Facultatiu Especialista en Reumatologia (ASEF 05/18)

En els annexos d'aquestes resolucions podeu consultar les bases que regeixen cada convocatòria (annex 1) i el barem de mèrits que s’aplicarà al concurs (annex 2).

Les persones interessades a participar en aquestes convocatòries disposen de 10 dies hàbils per presentar la sol·licitud, comptadors a partir de l’endemà de la publicació d'aquestes resolucions en el BOIB.

[Font: BOIB. Núm. 083. 05/07/2018 ]

[Foto: Infosalut]