Categoria: Recursos humans

Borses extraordinàries de les especialitats infermeria i medicina del treball a les illes de Mallorca, Menorca i Eivissa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 84, de 7 de juliol de 2018, s'han publicat les resolucions de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, a proposta del director general de Funció Pública i Administracions Públiques, per les quals es convoquen uns concursos per constituir unes borses extraordinàries per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants de diferents cossos, de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a les illes de Mallorca, Menorca i Eivissa.

- Cos facultatiu superior, escala sanitària, especialitat medicina del treball.

Cos facultatiu tècnic, escala sanitària, especialitat infermeria del treball (correcció d'errors).

En els annexos d'aquestes resolucions podeu consultar les bases que regeixen cada convocatòria (Annex 1) i el barem de mèrits (Annex 2).

El termini per presentar les sol·licituds és de 15 dies hàbils, comptadors a partir de l’endemà de la data de publicació d’aquestes convocatòries en el BOIB.

 [Fonts: BOIB. Núm. 084. 07/07/2018 - BOIB. Núm. 99. 11/08/2018]

[Foto: Infosalut]

Borses extraordinàries de les especialitats infermeria i medicina del treball a les illes de Mallorca, Menorca i Eivissa https://t.co/jzechjxdfI @ibsalut @SalutIB @asmen_ibsalut @asef_ibsalut @Coiba1 pic.twitter.com/Z0veksyKpp

— Infosalut (@infosalut) 18 de juliol de 2018