Categoria: Recursos humans

Llistes provisionals d'admesos i exclosos de l'oposició de metge d'urgència hospitalària de Mallorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 123, de 6 d’octubre de 2018, s’han publicat les resolucions del director general del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), per les quals s’aproven les llistes provisionals d’aspirants admesos i exclosos dels concursos oposició per cobrir places vacants de la categoria de metge/metgessa d’urgència hospitalària del Servei de Salut, corresponents als diversos sectors sanitaris de Mallorca, convocat el mes de maig de 2018.

- Sector sanitari Llevant

- Sector sanitari Migjorn

- Sector sanitari Tramuntana  

- Sector sanitari Ponent 

Els aspirants disposen d’un termini de 10 dies hàbils, comptadors des de l’endemà de la data de publicació d’aquesta resolució per presentar reclamacions —que no tendran el caràcter de recurs— o per esmenar el defecte que n’hagi motivat l’exclusió. Tota reclamació que es presenti s’ha d’entendre rebutjada si qui l’hagi presentada no apareix com a admès en la resolució en què es publicaran les llistes definitives. Qui no esmeni els defectes en el termini establit serà exclòs del procés selectiu. Així mateix, qui detecti errors en la consignació de les seves dades personals ho pot manifestar en aquest mateix termini.

L'exercici de la fase d'oposició es durà a terme el dia 25 de novembre de 2018, a les 10.00 hores, a la Universitat de les Illes Balears, carretera de Valldemossa, Km 7,5, de Palma.

[Font: BOIB. Núm. 123. 06/10/2018]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]

Notícies relacionades a Infosalut
*29/08/2018 - Concurs oposició de metge d'urgència hospitalària en els quatre sectors sanitaris de Mallorca