Categoria: Recursos humans

Dimissió del directors d'Atenció Primària, José Antonio Chumillas, i de Gestió, Yago Gómez, d'Eivissa i Formentera

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els directors de Primària, José Antonio Chumillas, i de Gestió, Yago Gómez, de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera van informar als seus respectius equips de la seva dimissió per motius absolutament personals.

En el cas del director d'Atenció Primària, que torna al seu lloc de metge del Centre de Salut de Can Misses, la meditada decisió respon a motius estrictament personals. Yago Gómez, per la seva banda, canvia el seu lloc de treball després d'una convocatòria pública a l'Àrea de Gestió del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut) i passa a l'àrea de gestió dels Serveis centrals d'IB-Salut. Aquest procés ha originat que Marta Rodríguez, subdirectora de gestió, també deixi el seu lloc a l'Àrea de Salut i passi a formar part del departament de gestió de l'Hospital Universitari Son Espases.

José Antonio Chumillas romandrà com a director fins al dia 11 de novembre i Yago Gómez ho farà fins al 16 de novembre, a continuació s'obriran els corresponents processos de convocatòria pública per a cobrir aquestes baixes.

[Font: Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera. 26/10/2018]

[Foto: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera]

Què en diu la premsa
*26/10/2018 noudiari.es - Dimiten los directores de Atención Primera y de Gestión de la Salud en las Pitiüses.
*26/10/2018 periodicodeibiza.es - José Antonio Chumillas y Yago Gómez presentan su dimisión en Can Misses.