Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària Notícies de gestió sanitària Recursos humans Presentació del nou equip directiu als professionals de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera

Presentació del nou equip directiu als professionals de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera

7256El dia 12 de desembre, a l'Hospital Can Misses, es van presentat les noves incorporacions a l'equip directiu de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. Carmen Santos, directora gerent, ha presentat davant un nombrós grup de professionals Violeta Vega Morales com a directora d'Atenció Primària, Héctor Martín Bergua, com a director de gestió, i Nuria Medina Álvarez com a subdirectora de gestió.

Violeta Vega ha estat fins ara, i des de novembre de 2015, subdirectora mèdica d'Atenció Primària. Anteriorment Vega va ser coordinadora mèdica del Centre de Salut d'Es Viver, de 2003 a 2009. La Dra. Vega té 36 anys d'experiència a l'Àrea de Salut i en aquests anys ha passat per diferents llocs, metgessa d'urgències extrahospitalàries d'Atenció Primària, metgessa de família en la Unitat Bàsica de Sant Jordi, en el CS Sant Antoni, en la Unitat Bàsica Cala de Bou i en el CS Es Viver.

Héctor Martín Bergua prové de Cantàbria on ha exercit en els últims 13 anys el càrrec de responsable del Departament Financer del grup Fundació Càntabra per a la Salut i el Benestar Social.

També s'ha incorporat al Departament de Gestió, com a subdirectora, Nuria Medina Álvarez, diplomada en relacions laborals per la Universitat de les Illes Balears (UIB).

[Font: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. 12/12/2018]

[Foto: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera]