Categoria: Recursos humans

Augment del complement de productivitat del personal d'infermeria

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 6, del dia 12 de gener, s'ha publicat l'Acord del Consell de Govern, de dia 11 de gener de 2019, pel qual es ratifica l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat, del maig de 2017, relatiu a l'augment del complement de productivitat (factor fix) del personal d'infermeria que acompleix funcions de gestió de la cronicitat.

El Consell de Govern ha acordat augmentar el complement de productivitat del personal d'infermeria, tant de suport a l'atenció primària com a l'atenció especialitzada.

Aquestes categories compleixen les funcions de gestió de la cronicitat amb diferents accions que milloren el servei d'atenció a les noves necessitats d'una població que cada cop té més esperança de vida i, per tant, més problemes crònics.

Per això s'ha acordat, que el personal d'infermeria de suport en atenció primària, que compleixi aquestes funcions, tindrà un complement de productivitat fixa mensual de 1.168,25 €. Per altra banda el personal de suport en atenció especialitzada tindrà un complement de productivitat fixa mensual de 953,43 €.

[Font: BOIB. Núm. 6. 12/01/2019]

[Foto: Ariadna Creus i Àngel García. CCIIC]