Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària Notícies de gestió sanitària Recursos humans S’aprova l’oferta d’ocupació pública de l’any 2019 de personal estatutari del Servei de Salut

S’aprova l’oferta d’ocupació pública de l’any 2019 de personal estatutari del Servei de Salut

El Consell de Govern ha aprovat l’oferta d’ocupació pública corresponent a l’any 2019 de personal estatutari del Servei de Salut. Es tracta de 121 places de les categories de tècnic/tècnica especialista en laboratori (14 places), tècnic/tècnica especialista en radiodiagnòstic (16 places), metge/metgessa de família en equips d’atenció primària (81 places) i facultatiu/facultativa especialista en pediatria, puericultura d’àrea i en equips d’atenció primària (10 places). Del total de places, 83 corresponen al torn lliure i 38, al de promoció interna. Aquest acord es va negociar el dia 1 d’abril amb els agents socials en el si de la Mesa Sectorial de Sanitat.

En aquest enllaç podeu consultar les categories.

Aquesta oferta d’ocupació pública correspon a la reserva de places de la taxa de reposició que determina el nombre de treballadors que es poden incorporar a l’Administració depenent de les baixes produïdes l’any anterior, ja sigui per jubilacions, prejubilacions, defuncions o canvis de destinació. 

[Fonts: Conselleria de Salut. 12/04/2019 - BOIB. Núm.48 13/04/2019]

[Foto: IB-Salut]