Categoria: Recursos humans

16 persones s’incorporen a l’IdISBa a través del programa JoTReSdOS

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Setze persones s’han incorporat a l’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) a través del projecte JoTReSdOS (Joves Talents en Recerca en Salut d’Objectiu Sapiencial). L’objectiu principal del projecte és dur a terme un programa de capacitació de personal qualificat jove en l’àmbit de la recerca en salut que permeti incrementar les seves possibilitats de trobar una feina en el futur i fomentar les vocacions científiques.

Així, els 16 joves contractats en el projecte participaran en la gestió i el suport en la recerca i en el desenvolupament de projectes de recerca i innovació que es duen a terme en el si de l’IdISBa amb un alt valor afegit i un elevat potencial de generació de resultats en salut.

En les pròximes setmanes es preveu la incorporació de quatre places més que estan pendents de resolució. En total seran 20 les persones que s’incorporaran a l’IdISBa a través del projecte JoTReSdOS.

El projecte JoTReSdOS forma part del Programa “SOIB Joves-Qualificats Sector Públic Instrumental/Ajuntaments 2019”, el qual promou la contractació de joves en situació d’atur d’entre 18 i 29 anys, perquè tenguin una primera feina relacionada amb allò que han estudiat (estudis universitaris o grau superior de formació professional). Els contractes són en modalitat de pràctiques, tenen una durada de 15 mesos, i estan promoguts pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i finançats pel Servei Públic d'Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu (FSE).

[Font: IdISBa. 16/04/2019]

[Foto: IdISBa]