Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària Notícies de gestió sanitària Recursos humans L’IdISBa convoca la contractació d’un tècnic de suport a la investigació en salut a Atenció Primària

L’IdISBa convoca la contractació d’un tècnic de suport a la investigació en salut a Atenció Primària

En el BOIB núm. 63, de dia 9 de maig de 2019, s’ha publicat la Resolució del director gerent de la Fundació Institut Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) per la qual es convoca un procés selectiu per a la contractació d’un tècnic de suport a la investigació en salut a Atenció Primària.

La persona seleccionada s’incorporarà al grup de recerca emergent de l’IdISBa liderat pel Dr. Ignacio Ricci Cabello. La persona seleccionada podria optar a la realització d'una tesi doctoral relacionada amb la temàtica del projecte d'investigació que aquí es detalla.

El seu principal treball consistirà en proporcionar suport tècnic per a la realització d’un projecte d’investigació finançat per l’Institut de Salut Carlos III sobre seguretat del pacient en atenció primària. Aquest projecte té com a objectiu el desenvolupament d’una intervenció per millorar la seguretat en els centres de salut d’atenció primària.

Les persones interessades a participar en la convocatòria han de presentar la documentació en el termini de 6 dies hàbils, comptadors des de l’endemà de la publicació d'aquesta convocatòria.

[Font: BOIB. Núm. 63. 09/05/2019]

[Foto: Infosalut]