Categoria: Recursos humans

El Servei de Microbiologia d'Eivissa i Formentera amplia la seva plantilla

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha incorporat una nova especialista en Microbiologia, la Dra. Gemma Jiménez. En aquests moments, la plantilla de la secció de laboratoris compta amb quatre professionals.

Entre els motius d'aquesta ampliació es troben l’increment de l'activitat i la creació de la nova Consulta d'Atenció a les Infeccions de Transmissió Sexual (CAITS). L’activitat es va iniciar el dia 5 de juliol. Aquesta consulta multidisciplinària comptarà amb la participació de Dermatologia i Medicina Interna, a més de Microbiologia, per a l'anàlisi de les mostres, i la supervisió d'Infermeria de Consultes Externes.

L’increment de les ITS i de l'activitat en termes generals ha motivat que s'ampliï l'equip mèdic, que a hores d’ara està format per Adoración Hurtado, Susana Ramón, Javier Segura i la recentment incorporada, Gemma Jiménez. El servei també està compost per cinc tècnics de laboratori, a més de la supervisora de Laboratori, Nadia Gómez.

Gemma Jiménez va estudiar Medicina a la Universitat de Granada, i es va especialitzar a l'Hospital Universitari Virgen de las Nieves, d'on procedeix. Va fer rotació al Centre Nacional de Microbiologia i també al Centre Danès de Microbiologia.

Jubilació del cap de Microbiologia, Javier Sánchez

El passat dia 27 de juny es va jubilar el cap del Laboratori de Microbiologia, el Dr. Javier Sánchez, després de gairebé 30 anys de servei. 

[Font: Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera. 03/07/2019]

[Foto: Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera]

Què en diu la premsa
*04/07/2019 periodicodeibiza.es - El servicio de laboratorio de Microbiología del Hospital Can Misses amplía su plantilla.